Sala u kojoj vežbamo se nalazi u potpuno novom prostoru u okviru Ašihara trenažnog centra. Radi se o borilačkoj sali sa tatamijem i džakovima. Grejanje je odlično i u svlačionicama uvek ima tople vode za tuširanje.
Upis u naš klub je veoma jednostavan. Odaberete dan kada ste raspoloženi za početak treninga, dođete do centra i zajedno sa nama kroz prvi trening, koji je besplatan, donesete odluku da li vam odgovara ovaj sport i veština, da li ste zadovoljni trenerom, okruženjem i uslovima. U slučaju da donesete pozitivnu odluku za dalje treniranje, cena mesečne članarine je 3.000,00 din. Svaki član još ima obavezu plaćanja, jednom godišnje, iznosa 2.000 din. a na ime godišnje članarine za savez. Ova članarina savez obavezuje da postanete legalni član „N.I.K.O. – Ashihara Kaikan“, pod jedinstvenim identifikacionim brojem koji je zaveden u Japanskom honbu-u u Macujama gradu u Japanu.
Za početak trenirate u trenerci koju imate a u sali radite bosih nogu. Potrebne su papuče za dolazak od svlačionice do sale i pribor za tuširanje (šampon, peškir,fen…..?). Nakon mesec dana treniranja obavezni ste da nabavite sledeću opremu:

  • kimono
  • štitnike za zube
  • štitnike za genitalije
  • štitnike za potkolenice
  • rukavice sa otvorenim prstima

Uzrasti sa kojima radimo u ovim terminima (Pon.-Sre.-Pet, 21h) u ovoj borilačkoj sali su kadeti, juniori i seniori.

Klub „HYO“ je član Ashihara kaikan saveza Beograda i Ashihara kaikan saveza Srbije koji je prepoznat kao vrhunski sport u Republici Srbiji. Učlanjenjem u naš klub stičete pravo i obavezu da učestvujete u sportskim takmičenjima koje organizuju nadležni granski savezi.

U slučaju da su vaše ambicije da budete rekreativac ili da vežbate samoodbranu onda možete napraviti dogovor o privatnim časovima sa trenerom kluba.