Сала за вежбање се налази у потпуно новом простору у оквиру Ашихара тренажног центра. Ради се о борилачкој сали са татамијем и џаковима. Грејање је одлично и у свлачионицама увек има топле воде за туширање.
Упис у наш клуб је веома једноставан. Одаберете дан када сте расположени за почетак тренинга, дођете до центра и заједно са нама кроз први тренинг, који не обавезује ни по једном основу, донесете одлуку да ли вам одговара овај спорт и вештина, да ли сте задовољни тренером, окружењем и условима. У случају да донесете позитивну одлуку за даље тренирање, оно што требате да знате је да се месечна чланарина не плаћа. Због овог услова број вежбача је ограничен.
За почетак тренирате у тренерци коју имате а у сали радите босих ногу. Потребне су патике за трчање, папуче за долазак од свлачионице до сале и прибор за туширање (шампон, пешкир,фен…..?). Након месец дана тренирања обавезни сте да набавите следећу опрему:

– кимоно

– заштитна кацига са визиром

– штитник за зубе

- штитник за груди

– штитник за гениталије

– штитнике за потколенице

– рукавице са отвореним прстима

– брендирана спортска тренерка клуба

Узрасти са којима радимо у овим терминима (Пон.-Сре.-Пет, 21 ч) у овој борилачкој сали су деца, кадети, јуниори и сениори.

Клуб „ХЈО“ је члан Ашихара каикан савеза Београда и Ашихара каикан савеза Србије који је препознат као врхунски спорт у Републици Србији. Учлањењем у наш клуб стичете право и обавезу да учествујете у спортским такмичењима које организују надлежни грански савези.

У случају да су ваше амбиције да будете рекреативац или да вежбате самоодбрану онда можете направити договор о приватним часовима са тренерима клуба.

IMG-ca4f3d2aa39ba64abfc426dfed38a9c2-V (1)